כנפי עוף באפלו
כנפי עוף באפלו יכולות להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. גשו לסופר וקנו רוטב ברביקיו, כנפי עוף, רוטב פלפל קאיין מקורי של פרנק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. נסו כנפי עוף באפלו, כנפי עוף באפלו, ו כנפי עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל כנף עוף במפרקים לעשות 3 חתיכות; להשליך קצה.
להמיס מרגרינה במחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ', בתנור.
מערבבים קמח, מלח ופלפל בשקית פלסטיק גדולה גדולה לשימוש חוזר.
להוסיף עוף; לאטום את התיק בחוזקה. לנער עד העוף מצופה לחלוטין בתערובת קמח.
אופים חשוף 20 דקות; להפוך עוף.
מערבבים רוטב ברביקיו, רוטב פלפל, תיבול Cajun וכמון בקערה בינונית.
יוצקים על עוף; לזרוק עד מצופה באופן שווה עם רוטב.
אופים חשפו 10 עד 12 דקות יותר או עד חום זהוב בהיר מבחוץ ומיץ הוא כבר לא ורוד כאשר מרכזי חתיכות עבות נחתכים.
מגישים עם רוטב ומקלות סלרי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.