פניני אבוקדו הודו
פניני אבוקדו הודו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 627 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, גבינת פרובולון, מיונז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. . מתכונים דומים: פניני הודו אבוקדו, 7 דרכים להבהיר כריכים (טורקיה, Prosciutto & אבוקדו פניני), ו טורקיה, צ'דר חריף במיוחד, עגבניות, ופניני אבוקדו עם מיונז בזיליקום.
הוראות
מועכים את האבוקדו ואת המיונז יחד בקערה עד מעורבב היטב.
כדי להכין את הכריכים, לפצל את לחמניות ג ' בטה במחצית הדרך השטוחה, ולצחצח את החלק התחתון של כל גליל עם שמן זית.
מניחים את תחתית הלחמניות על העיתונות פניני, בצד שמן זית למטה.
מניחים פרוסת גבינה פרובולונית, חצי עלי תרד, חצי חזה הודו פרוס, ופלפל אדום קלוי פרוס על כל כריך.
מורחים חצי מתערובת האבוקדו על פני השטח לחתוך של כל ראש, ומניחים את החלק העליון של הגליל על הכריך.
צחצח את החלק העליון של הגליל בשמן זית.
סגור את העיתונות panini ומבשלים עד הלחמנייה קלויה ופריך, עם סימני גריל חום זהוב, והגבינה נמסה, על 5 עד 8 דקות.