פנצ'טה, אגס ופרמזן סקונס
סקונס פנצ'טה, אגס ופרמזן עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ארוחות הבוקר שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 356 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. 1 אדם התרשם מתכון זה. גשו לסופר וקנו סוכר, אגס, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הסקוטית הזאת. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 25%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו רוזמרין-פרמזן ופנצ'טה סקונס, פיצה אגס פנצ'טה, ו סלט אגסים, פנקטה ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מצפים מחבת קטנה בשמן זית ומבשלים את הפנקטה על אש בינונית עד שהיא פריכה.
מסננים על מגבות נייר; לשבור אותו לחתיכות כאשר הוא מגניב. נגבו את המחבת וחממו 2 כפות חמאה על אש בינונית עד שהיא מתחילה להשחים; היזהר לא לתת לה להישרף.
מוסיפים את קוביות האגס ומבשלים אותן עד שהן רכות אך עדיין מחזיקות את צורתן, בערך 5 עד 7 דקות. מניחים בצד על צלחת להתקרר.
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מנפים לקערה את הקמח, אבקת האפייה, המלח והסוכר.
מוסיפים את יתרת החמאה וחותכים אותה בעזרת בלנדר מאפה או הידיים עד שהיא דומה לפירורי לחם גסים. מערבבים פנימה את הפלפל, הרוזמרין והפנצ ' טה.
מוסיפים את השמנת; מערבבים רק עד שהבצק התאחד. בידיים מקומחות אוספים את הבצק לכדור ומניחים אותו על משטח מקומח. מחלקים את הבצק ל 8 חתיכות ויוצרים אותם לכדורים.
הניחו אותם על נייר אפייה מרופד בנייר אפייה. לחץ היטב למרכז כל אחד עם האגודל, הניח 1 כפית מהאגסים המבושלים המקוררים לתוך הבאר, וצבט את הסקונס סגור.
מפזרים את החלקים עם הגבינה.
אופים את הסקונס במשך 12 עד 14 דקות, או עד שהצמרות מזהיבות.
מוציאים מתבנית האפייה ומצננים על רשת.