פנצ'טה-המבורגר בקר עם קטשופ חזרת
אם יש לכם לחמניות קייזר, שום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה ... יקר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו בשר טנדרלוין עטוף בפנצ'טה עם קצפת חזרת, טקסס הולד-Ums מיני צ'יפוטלה המבורגר בקר עם אש חמה קטשופ שום קלוי, ו לא רק קטשופ וחזרת: יש אמנות לרוטב הקוקטייל הזה (מתכונים דומים).
הוראות
להניח את פרוסות pancetta בשכבה אחת על תבנית אפייה מרופדת בניילון נצמד להקפיא עד המשרד, על 25 דקות. דק קוצצים את pancetta ולהעביר למעבד מזון. דופק עד טחון.
בקערה קטנה, להשרות את קוביות הלחם בחלב במשך 5 דקות. בקערה גדולה, לשלב את צ ' אק הקרקע, שום, פלפל אדום כתוש, טימין, רוזמרין ו 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל.
מוסיפים את הפנצ ' טה והלחם ומערבבים בעדינות עם הידיים. לטפוח לתוך 6 המבורגרים, לכסות עם ניילון לעטוף להכניס למקרר.
בסיר קטן, לשלב את החומץ, מים, סוכר, קאיין וקמצוץ של מלח ומרתיחים כדי לפזר את הסוכר.
הסר מהחום, להוסיף את הבצל ולתת מגניב.
תדליק גריל. בקערה קטנה, לשלב את הקטשופ ואת חזרת מגוררת ומתבלים עם מלח. גריל המבורגרים בשר pancetta מעל אש חמה עד שהם רק מבושלים דרך, על 4 דקות לכל צד. שים עלה חסה על החצי התחתון של כל רול שאור ולמעלה כל אחד עם המבורגר. כפית את הבצל האדום כבוש על ההמבורגרים ולכסות עם קטשופ חזרת. סגור את הכריכים ומגיש.