קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק בייקון מייפל

פנקייק בייקון מייפל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק בייקון מייפל. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 201 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בייקון, חלב, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פנקייק בייקון מייפל, פנקייק מייפל בייקון, ו פנקייק עם בייקון וסירופ מייפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים בייקון במחבת גדולה על אש בינונית נמוכה עד פריך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
להסיר ולנקז על מגבת נייר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, קוצצים קותלי חזיר גס.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
בקערה גדולה לשלב קמח, אבקת אפייה ומלח, להקציף לשלב. בקערה נפרדת משלבים חלב, ביצים, סירופ מייפל וחמאה מומסת וקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
4
יוצקים מרכיבים רטובים על מרכיבים יבשים ומקציפים עד חלקה. מקפלים בבייקון קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מחממים מחבת גדולה או מחבת על חום בינוני, חמאה בנדיבות ואז לשפוך פנקייק הבלילה על מחבת מחומם 1/3 מנות כוס. מבשלים עד בועות להתחיל להופיע על פני השטח של הבלילה, על 2 דקות, ואז להעיף ולהמשיך לבשל עד פנקייק מבושלים דרך, על 3 דקות יותר. חזור עם הבלילה שנותרה ומגישים עם סירופ מייפל נוסף, חמאה ועוד בייקון.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים6 טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים