קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות27
ציון בריאות6
מגזין

פנקייק בננה-פקאן

פנקייק בננה-פקאן
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו פנקייק פקאן בננה, פנקייק פקאן בננה, ו פנקייק פקאן בננה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים ביצים בקערה בינונית עם מקצף יד עד רכות. מקציפים קמח, חלב חמאה, בננות פירה, סוכר, שמן, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח רק עד חלקה. מערבבים בפקאנים. (עבור פנקייק דק יותר, מוסיפים 1 עד 2 כפות חלב.)
מרכיבים שתצטרך
פירה בננהפירה בננה
סודה לשתייהסודה לשתייה
חלב-חמאהחלב-חמאה
פקאניםפקאנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מחבת חום עד 375°f או מחבת חום מעל חום בינוני. גריז מחבת עם חמאה במידת הצורך. (כדי לבדוק מחבת, מפזרים כמה טיפות מים. אם בועות לקפוץ מסביב, חום הוא בדיוק כמו שצריך.)
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
עבור כל פנקייק, יוצקים מעט פחות מ 1/4 גביע הבלילה מכוס או כד על מחבת חמה. מבשלים פנקייק עד נפוח ויבש בקצוות. להסתובב ולבשל צדדים אחרים עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מגישים פנקייק עם בננות פרוסות חצאים תות.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
בננהבננה
5
טפטוף עם סירופ. למעלה עם קצפת; מפזרים אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
מוסקטמוסקט
סירופסירופ