פנקייק בננה-שוקולד-פקאן
פנקייק בננה-שוקולד-פקאן נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ארוחת בוקר. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 450 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך בננות, סירופ מייפל בטעם, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פנקייק פקאן בננה, פנקייק פקאן בננה, ו פנקייק בננה-פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מחית 2 בננות עם מזלג. בקערה בינונית, מערבבים יחד תערובת ביסקוויק, חלב וביצים. מערבבים בננות מחית רק עד בשילוב. מערבבים בחתיכות שוקולד ו 1/2 פקאן כוס.
תרסיס מחבת עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני. עבור כל פנקייק, יוצקים 1/4 גביע הבלילה על מחבת. מבשלים עד בועות טופס על גבי הקצוות יבשים. הפעל; לבשל בצד השני עד חום זהוב.
מגישים פנקייק עם סירופ, בננות פרוסות פקאנים נוספים.