פנקייק דלעת כתום עם קצפת וניל, סירופ מייפל קינמון ובייקון עבה לחתוך
פנקייק דלעת כתום עם קצפת וניל, סירופ מייפל קינמון ובייקון עבה עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1120 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. 157 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם מלח, תמצית vanillan, מקל קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכונים דומים: פנקייק דלעת כתום עם קצפת וניל, סירופ מייפל קינמון ובייקון עבה לחתוך, פנקייקס דלעת עם סירופ בירה שחורה, בננות בקרמל, וקצפת קינמון, ו שמנת חמוצה ופנקייק בייקון עם כתום חם-סירופ מייפל.
הוראות
לנפות יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה.
מערבבים את הדלעת, חלב, חלמונים ביצה, מיץ תפוזים וגלידת בקערה אחרת, ערבוב עד הומוגנית. הפוך באר במרכיבים יבשים.
יוצקים את החומרים הרטובים לתוך הבאר ומערבבים עד בשילוב.
מקציפים את החלבונים עם קמצוץ מלח בקערה נפרדת, באמצעות מקציף או מיקסר חשמלי, עד הלבנים יוצרים פסגות נוקשות. מקפלים את החלבונים לתוך הבלילה בשלישים. לעשות את זה במהירות ובעדינות, כך פנקייק יהיה קל ורך.
להמיס טפיחות קטנות של חמאה על המחבת, ולאחר מכן להפיץ אותם סביב עם מגבת נייר כדי להסיר כל עודף. כף או מצקת את הבלילה על המחבת לגודל הרצוי של הפנקייק. כאשר החלק העליון של פנקייק מלאים חורים (נראה כמו בועות עלו על פני השטח ופרץ), להעיף ולבשל עד תחתית הם חום זהוב.
מעבירים את הפנקייקים לצלחות הגשה, אבק עם אבקת סוכר ומגישים עם סירופ מייפל קינמון, קצפת וניל ועבה-
מחממים את סירופ המייפל עם מקל הקינמון בסיר קטן על אש בינונית. כאשר הסירופ חם, להסיר מהחום ולאפשר את הטעמים תלולים, כ -30 דקות.