קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

כריכים טבולים צרפתיים

כריכים טבולים צרפתיים
המתכון הצרפתי טבל כריכים יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך סביב 2 שעות ו -10 דקות. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.34 דולר למנה. מנה עיקרית זו כוללת 487 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. גשו לסופר וקנו אורגנו, סלרי, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הקרקע פלפל אנגלי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אוכל אנג'ל פלפל אנגלי עם גבינת אננס ופאי מיובש בתנור כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הציון הזה די טוב. נסו כריכים טבולים בצרפתית (גרסת סיר חרס), כריכי גלידה טבולים, ו כריכי גלידה טבולים בשוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב את הירקות הקצוצים, השום והטימין בתבנית צלייה גדולה. משפשפים את עשבי התיבול והתבלינים המיובשים על כל הבקר; מתבלים בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עשבי תיבול יבשיםעשבי תיבול יבשים
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מניחים את שומן הבקר כלפי מעלה על הירקות וצולים עד שמדחום המוחדר לחלק העבה ביותר של הבשר רושם 130, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
שומן בקרשומן בקר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
מוציאים את הבשר מהתבנית, מכסים ברפיון בנייר כסף ומניחים בצד לנוח למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בזמן שהבשר נח, הניחו את תבנית הצלייה על הכיריים ובשלו את הירקות על אש גבוהה עד שהם משחימים אך לא נשרפים והנוזל התאדה; יוצקים עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
6
מוסיפים את מרק הבקר לתבנית, בעזרת כף עץ כדי לגרד את כל החלקים השחומים הנצמדים לתחתית.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מעבירים את הנוזל והירקות לסיר בינוני ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בחצי, בערך 30 דקות. מסננים את הרוטב ומתבלים במלח ופלפל. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
חתוך את עודפי השומן מהבקר ופרוס דק. חצוי את הלחמניות בצורה אופקית וחמם בתנור. טובלים את תחתית כל גליל ברוטב ומעליהם מעט מהבקר; טובלים את הצד החתוך של כל גליל ברוטב ומניחים על כל כריך.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים עם החרדל החם.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. שאטו קרוקט סבורין גרנדה רזרב בליי קוט דה בורדו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
שאטו קרוקט סבורין גרנדה רזרב בליי קוט דה בורדו
שאטו קרוקט סבורין גרנדה רזרב בליי קוט דה בורדו
בצבע אודם-סגול עמוק, האף נפתח לתצוגה פנטסטית של פטל שחור ופירות שזיפים חמים, עם מבטאים של עור מלוח, עלה טבק, פלפל אנגלי, ארז וסגול כתוש. החיך רחב עם אופי פרי שחור המתמזג בצורה חלקה לקופסת תבלינים מתמשכת ורמזים צמחיים טריים. ארוך ובנוי היטב, זהו בקבוק בורדו נהדר לשתייה מוקדמת. תערובת: 80% מרלו, 20% קברנה סוביניון