שורש סלק אפוי עם רוטב אגוז יוגורט
שורש סלק אפוי עם רוטב אגוזי יוגורט עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 295 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. אם יש לכם אגוזי מלך, חמאה, יוגורט ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. נסו סלט סלק מטוגן חם עם ירקות סלק ורוטב יוגורט (מזון כוח), סלט סלק עם רוטב אגוז כתום, ו סלט סלק עם רוטב יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים אגוזי מלך בשכבה אחת על גיליון אפייה. צולים בחום של 300 מעלות צלזיוס (150 מעלות צלזיוס) למשך 15 עד 20 דקות. קוצצים גס.
רדיד אלומיניום חמאה. פירס סלק עם מזלג, לעטוף בנייר כסף.
אופים בחום של 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) במשך שעה 1, או עד שהם רכים. מגניב.
בקערה בינונית מקציפים יוגורט עד לקבלת תערובת חלקה.
מערבבים פנימה פלפל צ ' ילי ירוק, כוסברה ואגוזי מלך. מתבלים לפי הטעם במלח. מצננים 30 דקות.
לקלף סלק, ורבע בלי לחתוך לאורך כל הדרך.
מניחים בכלי הגשה, ומורחים פתוחים. כפית רוטב על סלק, ומקשטים עם כוסברה, ופלפלים צ ' ילי אדום טחון.