קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פנקייק זהב עם פקורינו ופרושוטו

פנקייק זהב עם פקורינו ופרושוטו
פנקייק זהוב עם פקורינו ופרושוטו עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 243 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ביצה, קמח לכל מטרה שלא נגעו בו, גבינת פקורינו רומאנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פנקייק ריקוטה עם תפוחים טעימים זהובים קלויים ופרושוטו קלוי, אגס, פקורינו, ופרושוטו פניני, ו Strozzapretti עם פקורינו, פרושוטו ומשהו ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מנפים קמח ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים ביצה, ואז מקציפים בהדרגה במים 1 1/2 כוסות (הבלילה תהיה דקה).
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
יוצקים הבלילה דרך סט מסננת מעל כוס מדידה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
חום 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להוסיף 1 כפית שמן למחבת; מברשת על מחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים ב 1/3 גביע הבלילה, מיד הטיית מחבת כדי לאפשר הבלילה להתפשט על הקרקעית (אם הבלילה אינה מתפשטת בקלות, רזה עם יותר מים על ידי כפית). מבשלים עד פנקייק הוא אור זהוב על הקרקעית, על 2 דקות. הפוך פנקייק מעל ומבשלים עד התחתונה הוא זהב אור, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
העבר למגבות נייר. חזור עם הבלילה שנותרה, הוספת 1 כפית שמן למחבת עבור כל פנקייק וערימה פנקייק בין מגבות נייר. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. עטוף בשכבות עם מגבות נייר בנייר כסף ומקרר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
חבילת רדיד חום בתנור 149° במשך כ 15 דקות.)
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
9
מפזרים 2 כפות גבינה על כל פנקייק. למעלה כל אחד עם פרושוטו חצי פרוסות 4.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
10
מפזרים פלפל. מקפלים פנקייק במחצית ולאחר מכן במחצית שוב, יצירת משולשים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבסקו מקומטרוטב טבסקו מקומט
11
העבר לצלחות.