קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג המולד
מגזין

פנקייק זנגביל של סבתא

פנקייק זנגביל של סבתא
פנקייק עוגת הזנגביל של סבתא יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. מנה אחת מכילה 101 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך זנגביל טחון, סודה לשתייה, מולסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה מושלם עבור חג המולד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו פנקייק גבינת קוטג'של סבתא עם סירופ כתום דם, פנקייק זנגביל, ו פנקייק זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח, זנגביל, וקינמון בקערה; להפריש. לנצח את הביצה בקערת ערבוב נפרדת עם וניל מולסה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
לטאטא במים עד משולב לחלוטין. מערבבים את תערובת הקמח לתוך תערובת דבשה עד רק בשילוב - כמה גושים הם בסדר.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מחממים מחבת משומנת קלות על חום בינוני-גבוה. זרוק את הבלילה על ידי כפות גדולות על המחבת, ומבשלים עד בועות טופס ואת הקצוות יבשים. הפוך, ומבשל עד שחום בצד השני. חזור עם הבלילה שנותרה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף