קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

פנקייק לימון-ריקוטה

פנקייק לימון-ריקוטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק לימון ריקוטה. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 95 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, גרידת לימון, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פנקייק ריקוטה לימון עם קולד לימון ופטל טרי, פנקייק ריקוטה לימון, ו פנקייק ריקוטה לימון.

הוראות

1
מניחים חמאה וחלב בסיר קטן על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם עד החמאה נמסה; להסיר מחום ולתת מגניב slightly.In קערה בינונית, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ו 1/2 כפית מלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים חלמונים ביצה, 1 כף של הסוכר, גרידת לימון, וניל בקערה גדולה מקציף לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא ברבע מתערובת חלב חמאה (זה יהיה למתן את הביצים ולמנוע מהם קימורים), ולאחר מכן לטאטא בתערובת חלב החמאה הנותרת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים את תערובת הקמח השמורה ומערבבים עם מרית גומי עד רק בשילוב (לא overmix); הגדר aside.In קערה בינונית, לטאטא חלבונים ביצה לפסגות רכות (הם צריכים להתכופף כמו גלידה רכה לשרת; לוודא את הקערה ואת whisk נקיים לחלוטין ללא עקבות של שומן, או הלבנים לא שוט כראוי). באמצע לטאטא אותם, מפזרים הנותרים 1 כף סוכר 1/2 כפית מלח. באמצעות מרית גומי, לקפל את הלבנים לתוך הבלילה שמורות עד רק בשילוב.מקפלים בעדינות את הריקוטה לתוך הבלילה, נזהרים לא לשבור את המרקם של הגבינה (הבלילה תהיה גושית ורצועה עם ריקוטה); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים מחבת גדולה לא דביקה, מחבת מחבת, או מחבת ברזל יצוקה מתובלת על חום בינוני עד חם, כ 4 דקות. בדיקה כדי לראות אם המחבת חמה מספיק על ידי התזת כמה טיפות של מים קרים בו: אם המים מקפצים וליחה, המחבת מוכנה לשימוש.בעדינות מעיל פני השטח של המחבת עם חמאה, ולאחר מכן להשתמש 1/4 כוס למדוד כדי לגרוף את הבלילה לתוך המחבת. מבשלים עד בועות טופס על גבי פנקייק, על 4 עד 5 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני עד התחתית הם חום זהוב, על 1 עד 2 דקות יותר. חזור עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגישים מיד עם אבקת סוכר, פירות, חמאה או סירופ מייפל.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות