פנקייק לימון-ריקוטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק לימון ריקוטה. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 95 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת אפייה, גרידת לימון, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פנקייק ריקוטה לימון עם קולד לימון ופטל טרי, פנקייק ריקוטה לימון, ו פנקייק ריקוטה לימון.
הוראות
מניחים חמאה וחלב בסיר קטן על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם עד החמאה נמסה; להסיר מחום ולתת מגניב slightly.In קערה בינונית, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ו 1/2 כפית מלח; להפריש.
מניחים חלמונים ביצה, 1 כף של הסוכר, גרידת לימון, וניל בקערה גדולה מקציף לשלב.
לטאטא ברבע מתערובת חלב חמאה (זה יהיה למתן את הביצים ולמנוע מהם קימורים), ולאחר מכן לטאטא בתערובת חלב החמאה הנותרת עד חלקה.
מוסיפים את תערובת הקמח השמורה ומערבבים עם מרית גומי עד רק בשילוב (לא overmix); הגדר aside.In קערה בינונית, לטאטא חלבונים ביצה לפסגות רכות (הם צריכים להתכופף כמו גלידה רכה לשרת; לוודא את הקערה ואת whisk נקיים לחלוטין ללא עקבות של שומן, או הלבנים לא שוט כראוי). באמצע לטאטא אותם, מפזרים הנותרים 1 כף סוכר 1/2 כפית מלח. באמצעות מרית גומי, לקפל את הלבנים לתוך הבלילה שמורות עד רק בשילוב.מקפלים בעדינות את הריקוטה לתוך הבלילה, נזהרים לא לשבור את המרקם של הגבינה (הבלילה תהיה גושית ורצועה עם ריקוטה); להפריש.
מחממים מחבת גדולה לא דביקה, מחבת מחבת, או מחבת ברזל יצוקה מתובלת על חום בינוני עד חם, כ 4 דקות. בדיקה כדי לראות אם המחבת חמה מספיק על ידי התזת כמה טיפות של מים קרים בו: אם המים מקפצים וליחה, המחבת מוכנה לשימוש.בעדינות מעיל פני השטח של המחבת עם חמאה, ולאחר מכן להשתמש 1/4 כוס למדוד כדי לגרוף את הבלילה לתוך המחבת. מבשלים עד בועות טופס על גבי פנקייק, על 4 עד 5 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני עד התחתית הם חום זהוב, על 1 עד 2 דקות יותר. חזור עם הבלילה שנותרה.
מגישים מיד עם אבקת סוכר, פירות, חמאה או סירופ מייפל.