פנקייק פצפוצי שוקולד
פנקייק פצפוצי שוקולד יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 200 קלוריות. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, חמאה, אחוז שומן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. מתכון זה מ Foodnetwork יש 17 אוהדים. נסו פנקייק שוקולד צ'יפס – פחמימות נמוכות וללא גלוטן, פנקייק פצפוצי שוקולד, ו פנקייק פצפוצי שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בסיר קטן, לשלב את החמאה והחלב.
מניחים על אש נמוכה רק עד חם והחמאה נמסה.
בואו להתקרר מעט. בקערה, לשלב את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח; לערבב היטב.
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים עם מזלג.
מוסיפים את החומרים יבשים ומערבבים רק עד בקושי מעורבב.
מוסיפים את השוקולד צ ' יפס ומערבבים.
מחממים מחבת או מחבת גדולה מעל חום בינוני.
הוסף כ 1 כפית חמאה ולהמיס עד תוסס. מצקת 3 כפות של הבלילה עבור כל פנקייק על פני השטח החמים ומבשלים עד מבעבע על החלק העליון וזהוב חום בתחתית. הפעל ומבשל עד חום זהוב בצד השני, על 30 שניות יותר. חזור עד שכל הבלילה משמשת למעלה.