בצל Vidalia צ'יזי אפוי
בצל וידאלי אפוי גביני עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם חמאה, בצל וידאלי, גבינת jarlsberg, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בצל וידאלי אפוי, בצל וידאלי אפוי, ו בצל וידאלי אפוי.
הוראות
לקלף בצל; לחתוך פרוסה דקה מלמטה של כל אחד, יצירת בסיס בצל לעמוד על. לגרוף את חור רדוד בחלק העליון של כל בצל.
מניחים כל בצל על ריבוע 12 אינץ ' של רדיד אלומיניום כבד חובה; הצדדים לעטוף של כל אחד, ויוצרים אגן לנוזל. אפשר קצת overhang של רדיד, משאיר צמרות בצל חשופות.
מערבבים יחד מרק הבא 3 מרכיבים; לטפטף באופן שווה על בצל. מערבבים יחד תערובת תיבול, מלח שום, ופלפל לימון.
מפזרים על 2 כפות של תערובת תיבול על כל בצל. למעלה כל אחד עם 1 כף חמאה.
הקש קצוות לסכל יחד; בעדינות לסובב לאטום.
אופים ב 400 במשך 1 שעה ו 15 דקות. בעדינות לפתוח קצוות לסכל, עוזב בצל ונוזל בכוסות לסכל. בצל למעלה באופן שווה עם גבינה.
מטגן 5 1/2 אינץ ' מחום 1 עד 2 דקות או עד גבינה נמסה.
* גבינה שוויצרית, גבינת מונטריי עם פלפלים, או גבינת פונטינה ניתן להחליף גבינת Jarlsberg.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בתערובת תיבול עונות מורטון Natures Seasons לתיבול תערובת.