פנקייק פקאן חלב עם סירופ של אמא קאלי
פנקייק פקאן חלב עם סירופ של אמא קאלי יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 627 קלוריות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. הרבה אנשים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. 2265 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, ביצים, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 57%. הציון הזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פנקייק פקאן חלב עם סירופ של אמא קאלי, פנקייק תות עם סירופ של אמא קאלי, ו לביבות פקאן חלב חמאה עם אפרסקים בורבון וניל וסירופ (יום שני ללא בשר).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס.
הקציפו את הקמח, הסוכר, המלח, אבקת האפייה והסודה לשתייה יחד בקערה גדולה.
מוסיפים את החמאה, הביצים והחמאה המומסת המקוררת לקערה שנייה ומקציפים לאיחוד.
יוצרים באר במרכז החומרים היבשים ומוסיפים את התערובת הרטובה. מערבבים בעזרת מרית גומי עד לאיחוד. אל תערבבו יתר על המידה או שתסיימו עם לביבות קשוחות ולעיסות.
מחממים מחבת חשמלית גדולה או מחבת טפלון על אש בינונית.
מוסיפים כמה טיפות של שמן צמחי וטפיחה של חמאה. לאחר חמאה נמס, לנגב מחבת עם מגבת נייר. מצקת על 1/4 כוס הבלילה על מחבת עבור כל פנקייק. מחלקים באופן שווה אגוזי פקאן קצוצים על גבי הלביבות. מבשלים את הלביבות עד שהבועות מתחילות להתפוצץ על פני השטח, כ -3 דקות, הופכים וממשיכים לבשל עד שהצד השני חום זהוב יפה, כ -2 דקות נוספות. חזור על הפעולה עם שאר הלביבות.
הניחו את הלביבות המוגמרות על מגש גיליון והניחו לשבת בתנור כדי להישאר חמים עם סיום.
מסדרים את הלביבות על צלחות אישיות ומגישים עם הסירופ.
מוסיפים את המים, הסוכר החום והמלח לסיר בינוני על אש בינונית. מביאים את התערובת לרתיחה ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס.
מניחים להתבשל במשך 25 עד 30 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מניחים להתקרר לפני ההגשה.