פנקייק פריך תפוחים
פנקייק פריך תפוח עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא מספק כ 13 מנות . מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם תערובת מקורית, סירופ מייפל אמיתי, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פנקייק פריך תפוחים, פנקייק אוכמניות פריך תפוח, ו סלט פקאן תפוחים פריך עם ויניגרט תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים סוכר חום, קמח, שיבולת שועל, קינמון ואגוז מוסקט.
חותכים בחמאה באמצעות בלנדר מאפה או מזלג עד התערובת מתפוררת. תניח בצד.
בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיבי פנקייק עד מעורבב היטב.
מחממים מחבת nonstick ל 177°. או מחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. (כדי לבדוק מחבת, מפזרים כמה טיפות מים. אם בועות לקפוץ מסביב, חום הוא בדיוק כמו שצריך.)
מברשת קלות עם שמן צמחי או תרסיס עם ספריי בישול לפני חימום כדי לעזור למנוע streusel מלהידבק למחבת.
עבור כל פנקייק, יוצקים 1/4 בלילת כוס על מחבת חמה.
מפזרים כל פנקייק באופן שווה עם תערובת scant 2 tablesppons Streusel. מבשלים 2 עד 3 דקות או עד תוסס על גבי ויבש סביב הקצוות. הפעל; לבשל בצד השני עד חום זהוב בהיר סביב קצוות על 1 דקה עד 1 דקה 30 שניות. לגרד את המחבת בין קבוצות של פנקייק במידת הצורך.
כדי לשרת, מגישים פנקייק Streusel בצד למעלה למעלה לפי הצורך באמצעות כל התוספות המפורטות.