קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות1
מגזין

פנקייק קינמון עם קומפוט וסירופ מייפל

פנקייק קינמון עם קומפוט וסירופ מייפל
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: פנקייק לחם בננה עם סירופ מייפל קינמון, פנקייק תפוחים עם סירופ מייפל קינמון, ו קינמון רסק שיבולת שועל פנקייק עם סירופ מייפל חמאת בוטנים.

הוראות

1
ראשית להפוך את אפל, אגס & cherry compote (ראה 'הולך טוב עם'). תצטרך חצי קומפוט למתכון הזה.
מרכיבים שתצטרך
CompoteCompote
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, קינמון, סוכר ומלח כפית. בקנקן, לטאטא את הביצה, חלב, וניל וחמאה מומסת. הפוך באר במרכיבים יבשים ויוצקים בתערובת החלב בהדרגה, לטאטא כמו שאתה הולך לעשות בלילה חלקה. באופן אידיאלי, לתת את התערובת לעמוד עבור 1 hr (או אפילו לילה, מכוסה במקרר), אם כי אתה יכול לבשל עם זה מיד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים מחבת ללא מקל על חום בינוני גבוה. להמיס ידית של חמאה, ואז טיפה tbsps של התערובת לעשות פנקייק על פני 10 ס " מ. מבשלים 2-3 דקות עד בועות להופיע על פני השטח, ואז להתהפך ומבשלים 1 דקות יותר. שמור כל אצווה חמה בזמן שאתה משתמש את שאר הבלילה. מחסנית את הפנקייקים ומגישים עם קומפוט חם או קר, סירופ מייפל ויוגורט.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
CompoteCompote
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף