פנקייק רום ואגסים
פנקייק רום ואגס הוא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 463 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך סירופ מייפל, ביצים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו גלידת אננס טבעת רום # SummerDessertWeek, חביתיות חמאה-אגס, ו פנקייק כוסמת אגס + (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית, להמיס 2 כפות חמאה על חום גבוה בינוני.
מוסיפים אגס מגורד ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד אגס מתחיל להתרכך, על 4 דקות.
מוסיפים סוכר ורום ומבשלים עד שהנוזל התאדה והאגסים רכים, כ -6 דקות. אפשר להתקרר.
בקערה לשלב קמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה נפרדת, להקציף יחד חלב, ביצים, וניל.
הוסף מרכיבים רטובים למרכיבים יבשים, לטאטא להחליק את הגושים.
מוסיפים תערובת אגס ומקציפים לשלב.
במחבת גדולה, להמיס 1 כף חמאה על חום גבוה בינוני.
הוסף הבלילה באמצעות מידה רבע כוס למצקת אותו. מבשלים עד בועות להתחיל להופיע על פני השטח של פנקייק, על 3 דקות, פנקייק להעיף ומבשלים עד פנקייק הוא השחמה מבושל דרך, על 3 דקות יותר. חזור עם חמאה וחמאה שנותרו עד שכל הפנקייקים מבושלים.
מגישים חם עם חמאה וסירופ.