פנקייק שוודי עם גבינת שמנת דובדבן וסתימות שוקולד בננה
מתכונים דומים: פנקייק שוודי עם גבינת שמנת דובדבן וסתימות שוקולד בננה, פנקייק בננה מחיטה מלאה עם זיגוג גבינת שמנת, ו פנקייק לחם בננה עם זיגוג גבינת שמנת.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
עבור הבלילה: בקערה גדולה, לטאטא יחד את החלב, ביצים, 2 כפות חמאה מומסת וניל. בקערה אחרת, לטאטא יחד את הקמח, סוכר ומלח.
שלב את החומרים יבשים לתוך החומרים הרטובים, לטאטא את כל גושים.
תן את שאר הבלילה לכמה דקות בזמן שאתה מכין את הסתימות. (הבלילה יכולה להיות מכוסה ומקורר עד 24 שעות, אבל זה אולי צריך להיות דליל קצת.)
מערבבים יחד 1 מילוי עוגת דובדבנים כוס וגבינת שמנת; מכסים ומקררים עד מוכן לשרת.
שים את עוגת הדובדבנים הנותרת מילוי לקערת הגשה. כאשר מוכן לשרת, לחתוך את הבננות ולשים אותם לתוך קערה; לשים את התפשטות השוקולד לקערה אחרת.
עבור פנקייק: משמנים את המחבת עם קצת חמאה מומסת.
יוצקים מעט 1/4 כוס הבלילה לתוך המחבת, מתערבל המחבת כדי מעיל אותו באופן שווה. כאשר החלק העליון נראה יבש ובועות ואת הקצוות הם משחימים קלות, 45 שניות עד 1 דקה, להפוך את הפנקייק מעל ומבשלים במשך 15 עד 20 שניות נוספות. (פנקייק הראשון לא יכול להתברר מושלם אז אל תדאג אם זה לא עובד, לאכול אותו כחטיף.)
מניחים את הפנקייק על צלחת וממשיכים לבשל את הבלילה הנותרת במרווחים של 1/4 כוס, מברישים את המחבת עם חמאה מומסת לפי הצורך. מחסנית פנקייק על גבי אחד את השני ולהניח בצד מכוסה בנייר כסף עד מוכן לשרת. (פנקייק יכול להיות מכוסה בקירור עד 24 שעות. פנקייק יכול להיות ממוקם בין שכבות של נייר שעווה, עטוף פלסטיק קפוא עד חודש. להפשיר לילה במקרר לפני השימוש.)
שים את הפנקייקים יחד עם קערות הסתימות. ממלאים פנקייק עם מנה של 1 סתימות לקפל אותו לשניים לגלגל אותו כמו סיגר.
מקשטים עם מנה של מילוי עוגת דובדבנים הנותרים או מפזרים קצת אבקת סוכר.