קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

פנקייק שוודי עם גבינת שמנת דובדבן וסתימות שוקולד בננה

פנקייק שוודי עם גבינת שמנת דובדבן וסתימות שוקולד בננה
מתכונים דומים: פנקייק שוודי עם גבינת שמנת דובדבן וסתימות שוקולד בננה, פנקייק בננה מחיטה מלאה עם זיגוג גבינת שמנת, ו פנקייק לחם בננה עם זיגוג גבינת שמנת.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הבלילה: בקערה גדולה, לטאטא יחד את החלב, ביצים, 2 כפות חמאה מומסת וניל. בקערה אחרת, לטאטא יחד את הקמח, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שלב את החומרים יבשים לתוך החומרים הרטובים, לטאטא את כל גושים.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
תן את שאר הבלילה לכמה דקות בזמן שאתה מכין את הסתימות. (הבלילה יכולה להיות מכוסה ומקורר עד 24 שעות, אבל זה אולי צריך להיות דליל קצת.)
1
מערבבים יחד 1 מילוי עוגת דובדבנים כוס וגבינת שמנת; מכסים ומקררים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
2
שים את עוגת הדובדבנים הנותרת מילוי לקערת הגשה. כאשר מוכן לשרת, לחתוך את הבננות ולשים אותם לתוך קערה; לשים את התפשטות השוקולד לקערה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
ממרח שוקולדממרח שוקולד
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
עבור פנקייק: משמנים את המחבת עם קצת חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
יוצקים מעט 1/4 כוס הבלילה לתוך המחבת, מתערבל המחבת כדי מעיל אותו באופן שווה. כאשר החלק העליון נראה יבש ובועות ואת הקצוות הם משחימים קלות, 45 שניות עד 1 דקה, להפוך את הפנקייק מעל ומבשלים במשך 15 עד 20 שניות נוספות. (פנקייק הראשון לא יכול להתברר מושלם אז אל תדאג אם זה לא עובד, לאכול אותו כחטיף.)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים את הפנקייק על צלחת וממשיכים לבשל את הבלילה הנותרת במרווחים של 1/4 כוס, מברישים את המחבת עם חמאה מומסת לפי הצורך. מחסנית פנקייק על גבי אחד את השני ולהניח בצד מכוסה בנייר כסף עד מוכן לשרת. (פנקייק יכול להיות מכוסה בקירור עד 24 שעות. פנקייק יכול להיות ממוקם בין שכבות של נייר שעווה, עטוף פלסטיק קפוא עד חודש. להפשיר לילה במקרר לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
שים את הפנקייקים יחד עם קערות הסתימות. ממלאים פנקייק עם מנה של 1 סתימות לקפל אותו לשניים לגלגל אותו כמו סיגר.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מקשטים עם מנה של מילוי עוגת דובדבנים הנותרים או מפזרים קצת אבקת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבניםמילוי פאי דובדבנים
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב