פנקייק שוקולד גרמני טבעוני עם סירופ מייפל קוקוס פקאן
פנקייק שוקולד גרמני טבעוני עם סירופ מייפל קוקוס פקאן הוא חלב חינם ארוחת בוקר. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-720 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, חתיכות פקאן, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פנקייק דלעת עם סירופ מייפל פקאן חמאה, פנקייק חלב קוקוס עם סירופ מייפל ליים, ו פנקייק חלב-פקאן בדולר כסף עם חמאת מולסה בורבון וסירופ מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל warm.In קערה בינונית, לטאטא יחד קמח, סוכר, אבקת קקאו, אבקת אפייה וסודה לאפייה.הפוך באר במרכז ושופכים בsoymilk ותמציות וניל ושקדים.
להקציף רק עד בשילוב; כמה גושים הם בסדר. מערבבים קוקוס פקאנים כדי להפיץ באופן שווה.תרסיס גדול מתובל היטב ברזל יצוק מחבת עם תרסיס בישול שאינו מקל, וחום מעל בינוני גבוה עד רוחש.לבשל 3 עד 4 פנקייק בכל פעם באמצעות דל 1/4-כוס הבלילה במשך 2 עד 3 דקות בצד הראשון.להעיף, ולבשל עוד כמה דקות או עד שנעשה את כל הדרך.להתחמם בתנור בזמן שאתה חוזר עם הנותרים batter.In סיר 1 ליטר מעל חום בינוני-גבוה, סירופ מבשלים במשך כמה דקות או עד מעובה מעט מופחת.להפחית את החום במידת הצורך כדי לשמור על רתיחה.מערבבים בחתיכות שמנת קוקוס, קוקוס ופקאן, וחום דרך מבלי לאפשר לרתוח.
מגישים מיד בכפית מעל פנקייק השוקולד הגרמני.