פנקייק תות כפול שוקולד
פנקייק תות כפול שוקולד נטול גלוטן, ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 131 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו ציפוי מוקצף, ביצים, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: פנקייק שוקולד כפול, פנקייק שוקולד כפול, ו פנקייקס חמאת חמאת בוטנים עם שוקולד כפול.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים מעט ביסקוויק לערבב, קקאו, שמנת חמוצה, חלב, תמצית וביצים (לא overbeat; תערובת צריכה להיות גבשושי). מקפלים בשוקולד צ ' יפס.
מחבת חום למחבת 191° או 12 אינץ ' מעל חום בינוני נמוך. (כדי לבדוק מחבת, מפזרים כמה טיפות מים. אם בועות לקפוץ מסביב, חום הוא בדיוק כמו שצריך.) גריז מחבת עם שמן צמחי במידת הצורך (או לרסס עם ספריי בישול לפני חימום).
עבור כל פנקייק, להשתמש scant 1/4 גביע הבלילה; להפיץ את הבלילה עם מרית גומי ל 4 אינץ ' בקוטר. מבשלים פנקייק עד מבעבע על גבי, נפוח ויבש בקצוות, על 2 דקות. הפעל ומבשל צדדים אחרים עד חום זהוב, על 1 עד 2 דקות יותר. למעלה עם קצפת, תותים וסירופ.