תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק תירס פיקנטי עם יוגורט שמיר. והוא מספק כ 4 מנות . מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, יוגורט יווני, קמח תירס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פנקייקס גווני תכשיט עם יוגורט שמנת-רוטב שמיר, פנקייק יוגורט יווני מחיטה מלאה קינואה {הפנקייקים הכי בריאים שאי פעם הכנתי}, ו מטבל שמיר יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יוגורט עם שמיר ומיץ לימון; עונה לטעום עם מלח ופלפל ומערבבים לשלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס יוגורט תות
ענפי שמיר טריים שנקטפו
2
מחממים שמן זית במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מוסיפים גרגרי תירס, חלפיניו ובצל ירוק ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהירקות מתרככים ומתחילים להשחים, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
גרעינים תירס
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
4
מעבירים ירקות לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5
לטאטא יחד קמח תירס, קמח, אבקת אפייה, ו 1 כפית מלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
לטאטא יחד ביצים וחמאה בקערה בינונית שנייה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים תערובת קמח לקערה עם תירס, ואז מוסיפים תערובת חלב חמאה ומקפלים עם מרית לשלב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
למחוק מחבת ולהוסיף 3 כפות שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
דַק-
9
מחבת חום מעל חום בינוני עד שמן רק מתחיל לעשן. השתמש מידה 1/4 כוס לגרוף הבלילה פנקייק למחבת, ויצרו 3 פנקייק בכל פעם. מטגנים עד הקצוות של פנקייק חום, על 4 דקות, התאמת חום לפי הצורך כדי למנוע שריפה. הפוך בזהירות-פנקייק הם עדינים מאוד. לבשל עד הצד השני הוא השחמה, על 4 דקות.