פנקייק תפוחים יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 14 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חלב חמאה, סודה לשתייה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא משהו. נסו פנקייק סיידר תפוחים עם סירופ תפוח קרמל, פנקייק נקניק תפוח עם סירופ תפוחים, ו פנקייק תפוחים עם סירופ תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 7 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים את חלב החמאה ואת 5 המרכיבים הבאים (חלב חמאה דרך ביצים) בקערה קטנה; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים לתערובת הקמח, ערבוב עד חלקה. מקפלים בתפוח.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
בואו לעמוד 5 דקות.
5
כפית על 1/4 גביע הבלילה עבור כל פנקייק על מחבת מחבת nonstick חם או מחבת nonstick מצופה ספריי בישול. הפעל פנקייק כאשר צמרות מכוסים בועות וקצוות נראים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה