קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מטבחיםיהודי
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

פנקייק תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, קוויאר ושמנת שמיר

פנקייק תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, קוויאר ושמנת שמיר
פנקייק תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, קוויאר ושמנת שמיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 350 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, אבקת אפייה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אבקת האפייה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון פטל פשוטה כקינוח. נסו סלמון מעושן ושמנת שמיר רזה עם קוויאר על בתנור קלוי, לביבות תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, קוויאר, ו טרגון קרם Fraîche, ו סלמון מעושן קרוסטיני עם קרם שמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים את frache crme עם שמיר ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל שחור ומפזרים עירית. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
במעבד מזון או על פומפיה תיבת, לגרוס בגסות גס את תפוחי האדמה ואת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
3
מעבירים למגבת מטבח גדולה ונקייה וסוחטים יבש.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
בקערה בינונית, מערבבים את תפוחי האדמה הגרוס והבצל עם הביצה, קמח, אבקת אפייה, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
במחבת nonstick גדולה או על מחבת, מחממים את שמן הירקות עד מנצנץ. זרוק 2 כפות של תערובת תפוחי אדמה למחבת ולשטח עם החלק האחורי של כף לעשות סיבוב 3 אינץ'. הפוך על 5 פנקייק יותר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב בתחתית, על 4 דקות. הפוך את הפנקייקים ומבשלים עד הזהב, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
להעביר מגבות נייר לניקוז. חזור עם תערובת תפוחי אדמה הנותרים; אתה צריך 12 פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
סדר את פנקייק תפוחי האדמה על מגש.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8
מגישים חם, עם קרם שמיר, סלמון מעושן וקוויאר.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
קוויארקוויאר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו