קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מטבחיםיהודי
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

פנקייק תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, קוויאר ושמנת שמיר

פנקייק תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, קוויאר ושמנת שמיר
פנקייק תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, קוויאר ושמנת שמיר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 350 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זה הוא יקר למדי. מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, אבקת אפייה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אבקת האפייה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון פטל פשוטה כקינוח. נסו סלמון מעושן ושמנת שמיר רזה עם קוויאר על בתנור קלוי, לביבות תפוחי אדמה עם סלמון מעושן, קוויאר, ו טרגון קרם Fraîche, ו סלמון מעושן קרוסטיני עם קרם שמיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה קטנה, מערבבים את frache crme עם שמיר ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל שחור ומפזרים עירית. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
במעבד מזון או על פומפיה תיבת, לגרוס בגסות גס את תפוחי האדמה ואת הבצל.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
3
מעבירים למגבת מטבח גדולה ונקייה וסוחטים יבש.
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4
בקערה בינונית, מערבבים את תפוחי האדמה הגרוס והבצל עם הביצה, קמח, אבקת אפייה, 1 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
במחבת nonstick גדולה או על מחבת, מחממים את שמן הירקות עד מנצנץ. זרוק 2 כפות של תערובת תפוחי אדמה למחבת ולשטח עם החלק האחורי של כף לעשות סיבוב 3 אינץ'. הפוך על 5 פנקייק יותר ומבשלים על חום גבוה בינוני עד הזהב בתחתית, על 4 דקות. הפוך את הפנקייקים ומבשלים עד הזהב, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
להעביר מגבות נייר לניקוז. חזור עם תערובת תפוחי אדמה הנותרים; אתה צריך 12 פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
סדר את פנקייק תפוחי האדמה על מגש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8
מגישים חם, עם קרם שמיר, סלמון מעושן וקוויאר.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
קוויארקוויאר
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו