פנקייק תפוחי אדמה עם קמח אפונים, כוסברה וכמון יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 18 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 81 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לכם מלח, זרעי כמון, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. מתכונים דומים: עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני, סלט תפוחי אדמה חם עם כוסברה & כמון קלוי, ו סלט תפוחי אדמה זהב יוקון עם צ'ילי, כוסברה, וכמון קלוי.
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה מגורדים ובצל במסננת גדולה ולנקז היטב. באמצעות הידיים, לסחוט תערובת כדי לחלץ נוזל רב ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
קפה מבושל חזק וחם
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
העברת תערובת לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מערבבים בצל ירוק ואת 8 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
4
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים זרעי כמון וכורכום ומערבבים 30 שניות. מערבבים לתוך תערובת תפוחי אדמה. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
כורכום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6
מחממים תנור ל 121°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
חום 1 כף שמן באותו מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להוסיף scant 3 כפות תערובת תפוחי אדמה למחבת עבור כל פנקייק; באמצעות מרית, לשטח על סיבובים 4 אינץ'. מבשלים עד הזהב, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
להעביר פנקייק לצלחת ovenproof; להתחמם בתנור. חזור עם תערובת תפוחי אדמה נותרת, הוספת שמן יותר למחבת לפי הצורך.