פנקייק תפוחים גרמני
פנקייק תפוחים גרמני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ארוחות הבוקר שלך. מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזאת. 8 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו סוכר, ביצים, אגוז מוסקט טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 30%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. נסו פנקייק תפוחים גרמני, פנקייק תפוחים גרמני, ו פנקייק תפוחים גרמני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים ביצים, קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח. מערבבים בהדרגה חלב, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים וניל, חמאה מומסת ו 1/2 כפית אגוז מוסקט.
תנו לבלילה לעמוד 30 דקות או למשך הלילה.
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ממיסים חמאה במחבת הוכחה לתנור בגודל 10 אינץ', ומברישים חמאה בצידי התבנית. בקערה קטנה שלבו 1/4 כוס סוכר, קינמון ו 1/2 כפית אגוז מוסקט.
מפזרים תערובת על החמאה. מרפדים את התבנית בפרוסות תפוחים.
מפזרים את יתרת הסוכר על תפוחים.
מניחים מחבת על אש בינונית-גבוהה עד שהתערובת מבעבעת, ואז שופכים בעדינות את תערובת הבלילה על התפוחים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס) ואופים 10 דקות. החלק את הפנקייק על מגש הגשה וחתוך לטריזים.