קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

פסח פסטה פרימוורה

פסח פסטה פרימוורה
הפסטה של פסח פרימוורה היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 319 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אספרגוס, parmigiano-רג'יאנו בתוספת כמה, קישואים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו פסטה פרימוורה, פסטה פרימוורה, ו פסטה פרימוורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד ארוחה מצה ו 1/2 כפית מלח בקערה. הפוך היטב במרכז ולהוסיף ביצים חלמון, ואז קלות להכות ביצים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ארוחה מצהארוחה מצה
ביצהביצה
מלחמלח
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים מים ושמן ומערבבים עד הבצק פשוט מגיע יחד. ללוש בצק 5 או 6 פעמים. טופס לתוך ריבוע 5 אינץ ולשים על משטח עבודה מאובק עם עמילן תפוחי אדמה, ואז בצק אבק עם עמילן תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
בצקבצק
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
3
בואו לעמוד 10 דקות.
4
בינתיים, אבק תבנית אפייה גדולה עם כמה עמילן תפוחי אדמה. רבע בצק.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מרדדים כל חתיכה על משטח מאובקת עם עמילן תפוחי אדמה עד דק ככל האפשר (1/16 אינץ 'עבה) ועל 10 על 8 אינץ', אבק סיכה מתגלגל פני השטח של הבצק לפי הצורך. (אם דמעות בצק, תיקון זה.) באמצעות גלגל פיצה או סכין חדה, לחתוך לרצועות ארוכות 1/2 אינץ ' רחב ולהעביר למחבת בשכבה 1 יחד עם כל חתיכות שבורות של בצק.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
סכיןסכין
מחבתמחבת
6
מבשלים בסיר פסטה של מים מלוחים רותחים (2 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד רק במכרז, 1 עד 2 דקות. שמור 1 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
סירסיר
1
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז אספרגוס sautée, קישואים, אפונה (אם משתמשים), חלקים ירוקים לבנים וחיוורים של בצל ירוק, ו 1/2 מלח כפית, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתחילים לרכך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
אספרגוסאספרגוס
בצל ירוקבצל ירוק
קישואיםקישואים
אפונהאפונה
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
להוסיף 1/2 כוס שמורות בישול מי ירקות ומבשלים, מחבת רועד מדי פעם, עד ירקות הם רק במכרז, על 2 דקות. מערבבים פסטה וירקות בצל ירוק עד רק מצופה ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
ירקירק
פסטהפסטה
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר מהחום ומערבבים בגבינה וגרירה. מערבבים במים שמורים יותר אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
מיםמים
3
מגישים עם פרמזן נוסף.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן