פסטה
פסטה לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 61 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 1400 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם ענפי בזיליקום, פפרוני, קפליני ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 76%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: וואו את האורחים שלכם ב -4 ביולי עם סלט פסטה קישואים ללא פסטה, פסטה דיאט ספירלית שלי: עוף אפוי ופסטה קישואים כרוב, ו פסטה שוקולד עם רוטב שמנת גורגונזולה ו -10 מנות פסטה רומנטיות.
הוראות
במחבת טפלון, בגודל 10 אינץ ' על פני התחתית מחממים את השמן על אש בינונית עד שהוא חם אך לא מעשן, בו מבשלים את טבעות הפלפל במשך 30 שניות מכל צד, או עד שהם רכים פריכים, ומעבירים אותם בעזרת מלקחיים לצלחת.
למחבת מוסיפים את הקפליני, מחלקים אותו בצורה אחידה ולוחצים אותו קלות עם מכסה שנכנס לתבנית, נוגעים ישירות בפסטה ומבשלים אותה, על אש בינונית למשך 25 דקות, או עד שהתחתית מזהיבה. הפוך נייר אפייה משומן מעל המחבת, הפוך את קרום הקפליני על הסדין והחלק אותו חזרה למחבת. מבשלים את קרום הקפליני, מכוסה, למשך 10 דקות נוספות.
מורחים רוטב עגבניות על הפסטה הקרושה, משאירים גבול בגודל 1/2 אינץ', ומסדרים מעל את המוצרלה. מסדרים את טבעות הפלפל והפפרוני על המוצרלה ומבשלים את הפיצה, מכוסה, על אש בינונית למשך 3 דקות, או עד שהמוצרלה נמסה. החלק את הפיצה על תבנית פיצה או מגש שטוח, עיטר אותה בבזיליקום, ועם גלגל פיצה או סכין חדה חתוך אותה לטריזים.
הביאו סיר מים גדול לרתיחה.
מוסיפים מלח ופסטה ומבשלים 2 עד 3 דקות, או עד שרק אל דנטה.
מסננים וזורקים עם חמאה, מלח ופלפל.