תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל osso bucco. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 1565 קלוריות, 187 גר' של חלבון, ו 65 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, שוקי עגל יש עושר שלא כמו כל נתח אחר של בשר ולהפוך את זה תבשיל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: אוסובוקו, כמעט אוסובוקו, ו Osso Bucco הלבבי.
הוראות
1
אוסובוקו
2
שוקי עגל יש עושר שלא כמו כל נתח בשר אחר ולהפוך את stewint לארוחה יוצאת דופן.ארבעה 112in (4 ס " מ) עגל עבה shankssalt ופלפל שחור טחון טרי14 כוס כל המטרה קמח2 כפות חמאה 2 כפות זית oil1 בצל קטן, chopped4 שיני שום, chopped12 כוס בשר או מים, כמו needed14 כוס עגבניות paste3 tbsp קצוץ פרסל 2 פילה אנשובי בשמן, פילה מוגדלת 1 לימון
מרכיבים שתצטרך
פילה אנשובי
כסף ללא נעליים
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
שוק עגל
מלאי בשר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מתבלים את העגל במלח ופלפל. לדלות בקמח ולנער את כל עודף.ממיסים את החמאה עם השמן בתבשיל על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את העגל והטבח, הופכים מדי פעם, כ -5 דקות, או עד משחימים בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
העברה לצלחת.
6
מוסיפים את האוניון ושום לתבשיל ומפחיתים את החום בינוני-נמוך. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עבור 5minutes או עד מתרכך אבל לא צבעוני.מערבבים את המניה ואת רסק עגבניות, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. החזירו את האולם לתבשיל. להפחית את החום נמוך לכסות. מבשלים במשך 112 שעות או עד istender עגל. בדוק את התבשיל מדי פעם, ואם נוזל הבישול צמצם יותר מדי, להוסיף morestock. נוזל הבישול המוגמר צריך להיות עבה.מערבבים את הפטרוזיליה, אנשובי, וגרידת לימון לתוך התבשיל. התאם את התיבול כפי שנדרש ולשרת באופן מיידי.טוב עם ריזוטו בטעם זעפרן או אורז מבושל גרגר ארוך או הפסטה האהובה עליך.את התבשיל ניתן לבשל, ואז מקורר עד 2 ימים. לחמם בעדינות .