קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות57
מגזין

אוסובוקו

אוסובוקו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל osso bucco. המתכון הזה מכסה %61 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 1565 קלוריות, 187 גר' של חלבון, ו 65 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, שוקי עגל יש עושר שלא כמו כל נתח אחר של בשר ולהפוך את זה תבשיל, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: אוסובוקו, כמעט אוסובוקו, ו Osso Bucco הלבבי.

הוראות

1
אוסובוקו
2
שוקי עגל יש עושר שלא כמו כל נתח בשר אחר ולהפוך את stewint לארוחה יוצאת דופן.ארבעה 112in (4 ס " מ) עגל עבה shankssalt ופלפל שחור טחון טרי14 כוס כל המטרה קמח2 כפות חמאה 2 כפות זית oil1 בצל קטן, chopped4 שיני שום, chopped12 כוס בשר או מים, כמו needed14 כוס עגבניות paste3 tbsp קצוץ פרסל 2 פילה אנשובי בשמן, פילה מוגדלת 1 לימון
מרכיבים שתצטרך
פילה אנשוביפילה אנשובי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
שוק עגלשוק עגל
מלאי בשרמלאי בשר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מתבלים את העגל במלח ופלפל. לדלות בקמח ולנער את כל עודף.ממיסים את החמאה עם השמן בתבשיל על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את העגל והטבח, הופכים מדי פעם, כ -5 דקות, או עד משחימים בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
5
העברה לצלחת.
6
מוסיפים את האוניון ושום לתבשיל ומפחיתים את החום בינוני-נמוך. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עבור 5minutes או עד מתרכך אבל לא צבעוני.מערבבים את המניה ואת רסק עגבניות, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. החזירו את האולם לתבשיל. להפחית את החום נמוך לכסות. מבשלים במשך 112 שעות או עד istender עגל. בדוק את התבשיל מדי פעם, ואם נוזל הבישול צמצם יותר מדי, להוסיף morestock. נוזל הבישול המוגמר צריך להיות עבה.מערבבים את הפטרוזיליה, אנשובי, וגרידת לימון לתוך התבשיל. התאם את התיבול כפי שנדרש ולשרת באופן מיידי.טוב עם ריזוטו בטעם זעפרן או אורז מבושל גרגר ארוך או הפסטה האהובה עליך.את התבשיל ניתן לבשל, ואז מקורר עד 2 ימים. לחמם בעדינות .
מרכיבים שתצטרך
תבואה ארוכה מבושלת אורזתבואה ארוכה מבושלת אורז
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
אנשוביאנשובי
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
זעפרןזעפרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
תבשילתבשיל
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)

מרכיבים

2פילהפילה אנשובי בשמן, טחוןפילה אנשובי בשמן, טחון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי בשר או מים, לפי הצורךמלאי בשר או מים, לפי הצורך2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו3ריבס, קצוץ טרי או קפואממיסים את החמאה עם השמן בתבשיל על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את העגל ומבשליםממיסים את החמאה עם השמן בתבשיל על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את העגל ומבשלים3ריבס, קצוץ טרי או קפואדקות או עד מתרכך אבל לא צבעונידקות או עד מתרכך אבל לא צבעוני596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1( חצילים)ושום לתבשיל ולהפחית את החום ל-נמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 5ושום לתבשיל ולהפחית את החום ל-נמוך. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 54שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ1גרידת לימון מגוררתגרידת לימון מגוררת3ריבס, קצוץ טרי או קפואמערבבים את הפטרוזיליה, אנשובי, וגרידת לימון לתוך התבשיל. התאם את התיבול כנדרש והגש מידמערבבים את הפטרוזיליה, אנשובי, וגרידת לימון לתוך התבשיל. התאם את התיבול כנדרש והגש מיד2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1קטןבצל, קצוץבצל, קצוץ5הופך מדי פעם, על דקות, או עד השחמה בכל רחבי. העברה לצלחת. הוסף את הבצלהופך מדי פעם, על דקות, או עד השחמה בכל רחבי. העברה לצלחת. הוסף את הבצל3ריבס, קצוץ טרי או קפואאוסובוקואוסובוקו3(חוֹרֶף)פטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה3ריבס, קצוץ טרי או קפואלתוך ארוחה יוצאת דופןלתוך ארוחה יוצאת דופן3ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1-2 כפות שמן זית כתית מעולההתבשיל מתבשל, ואז מתקרר עד 2 ימים. לחמם בעדינותהתבשיל מתבשל, ואז מתקרר עד 2 ימים. לחמם בעדינות3ריבס, קצוץ טרי או קפואשוקי עגל יש עושר שלא כמו כל נתח בשר אחר ולהפוך את התבשיל הזהשוקי עגל יש עושר שלא כמו כל נתח בשר אחר ולהפוך את התבשיל הזה3ריבס, קצוץ טרי או קפואמכרז. בדוק את התבשיל מדי פעם, ואם נוזל הבישול צמצם יותר מדי, להוסיף יותרמכרז. בדוק את התבשיל מדי פעם, ואם נוזל הבישול צמצם יותר מדי, להוסיף יותר3ריבס, קצוץ טרי או קפואמניות. נוזל הבישול המוגמר צריך להיות עבהמניות. נוזל הבישול המוגמר צריך להיות עבה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה3ריבס, קצוץ טרי או קפואמערבבים את המניה ואת רסק עגבניות, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. להחזיר אתמערבבים את המניה ואת רסק עגבניות, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה. להחזיר את3ריבס, קצוץ טרי או קפואעגל לתבשיל. להפחית את החום נמוך לכסות. מבשלים 11/2 שעות או עד שהעגל הואעגל לתבשיל. להפחית את החום נמוך לכסות. מבשלים 11/2 שעות או עד שהעגל הוא3ריבס, קצוץ טרי או קפואמתבלים את העגל במלח ופלפל. לדלות בקמח ולנער כל עודףמתבלים את העגל במלח ופלפל. לדלות בקמח ולנער כל עודף