פסטה Jambalaya
פסטה Jambalaya עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. אם יש לכם נקניק הודו, בצל, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פסטה Jambalaya, פסטה שרימפס Jambalaya, ו מאכלי ים פסטה Jambalaya.
הוראות
מניחים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בצל, פלפל ושום; מטוגנים 5 דקות.
להוסיף תיבול; saut 1 דקה.
מוסיפים שעועית, עגבניות וקילבסה; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 10 דקות או עד עבה.
מערבבים שעועית ופסטה בקערה גדולה. למעלה עם גבינה.
יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן
אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור Cajun. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא D ' Alfonso-Curran Albarino. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![D ' Alfonso-Curran Albarino]()
D ' Alfonso-Curran Albarino
הערות חיך נקי אקספרסיבי, זני לבן ספרדי זה מציג אגס בשל, מלון יערה עם רמזים של מרציפן וקינמון. מבנה יפה עם מרקם עשיר tannin של המשרד, זה Albariño הוא מאוזן לחלוטין למרות גימור ארוך, פריך שלה. זוג עם צדפות, סרטנים טריים או סרטנים, צדפות מאודות, דגים בגריל, סלק & סלט בוראטה, ריזוטו, סושי וסביצ ' ה.