פסטה אמלפי קלמרי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Amalfi Calamari Pastan. מנה אחת מכילה 669 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, אבקת אפייה, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: קלמרי בערב חג המולד / Calamari In Umido per la Vigilia di Natale, סלטי אמלפי, ו סלטי אמלפי.
הוראות
קו מעוטר תבנית אפייה עם מספר שכבות של מגבות נייר.
קמח Whisk, קורנפלור, 1 כפית מלח גס, אבקת אפייה, וקערה בינונית פלפל קאיין להתמזג. עבודה בקבוצות, לזרוק טבעות דיונון בתערובת קמח מעיל, ואז במקום טבעות בשכבה אחת על גיליון של נייר.
יוצקים את שני השמנים למחבת גדולה; מדחום רזה ומטגן עמוק בצד של מחבת, צולל נורה בשמן.
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה עד מדחום רושם 350° עד 360°. עבודה בכמה קבוצות, להוסיף טבעות דיונון כדי שמן חם לבשל עד אור הזהב פריך סביב הקצוות, 2 עד 3 דקות לכל אצווה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר דיונון גיליון אפייה מצופה נייר מגבת כדי לנקז.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד רך רק אבל עדיין מוצק לנשוך.
ניקוז, הזמנת 1 כוס פסטה בישול נוזלי. תחזיר את הפסטה לסיר.
מוסיפים חמאה ו -3 כפות מיץ לימון וזורקים לפסטה מעיל.
להוסיף 3/4 כוס פסטה בישול נוזלי לזרוק.
מערבבים 1/3 כוס פטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח גס ופלפל טחון טרי, מוסיפים עוד מיץ לימון ופסטה לבישול נוזלי, אם תרצה בכך.
מעבירים פסטה לקערה גדולה; למעלה עם קלמרי.