קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

פסטה אפויה עם נקניק, פטריות ומסקרפונה

פסטה אפויה עם נקניק, פטריות ומסקרפונה
פסטה אפויה עם נקניק, פטריות Mascarpone עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 698 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חלב, שמן זית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטה אפויה פריכה עם פטריות, נקניק, ורוטב פרמזן, פטריות ממולאות בנקניק עם מסקרפונה, ו Fontinan ו Mascarpone פסטה אפויה.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני עד עישון מעט, ומוסיפים את בשר הנקניק. לבשל עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 5 דקות, לשבור אותו עם מזלג כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצל, פטריות, שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים שקופים ואת הפטריות הם השחמה קלות, על 6 דקות. הפחת את החום לנמוך והוסף את גבינת המסקרפונה, חלב ופטרוזיליה קצוצה. מערבבים לערבב היטב, וממשיכים לבשל עד לתערובת עבה, כחמש דקות. מתבלים במלח ופלפל, ומתחממים.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
התאם מתלה תנור למצב המרכזי וחמם מראש תנור ל 191°. לבשל את הפסטה במים הרותחים, להסיר אותו שתיים עד שלוש דקות פחות מזמן הבישול המומלץ. זה עדיין צריך לשמור על ביס גלם מעט במרכז. שמור כוס קטנה של מי פסטה, לנקז, ולהחזיר פסטה לסיר. לזרוק את הפסטה עם פטריות ורוטב נקניק. אם הרוטב הוא עבה מאוד להוסיף על 1/4 כוס מי הפסטה כדי לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
בקערה קטנה, לשלב פירורי לחם, פטרוזיליה, פרמזן, הנותרים 3 כפות שמן זית, משפשף את השמן לתוך פירורי עם קצות האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מעבירים את הפסטה לתבשיל 13 על 9 אינץ ' (או 6 קטנים יותר) ומפזרים את ציפוי הפירורים על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
6
אופים עד הפסטה הוא מבעבע העליון הוא חום זהוב, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מגישים באופן מיידי.