פסטה אפויה עם נקניק, פטריות ומסקרפונה
פסטה אפויה עם נקניק, פטריות Mascarpone עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 698 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חלב, שמן זית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פסטה אפויה פריכה עם פטריות, נקניק, ורוטב פרמזן, פטריות ממולאות בנקניק עם מסקרפונה, ו Fontinan ו Mascarpone פסטה אפויה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני עד עישון מעט, ומוסיפים את בשר הנקניק. לבשל עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 5 דקות, לשבור אותו עם מזלג כפי שהוא מבשל.
מוסיפים את הבצל, פטריות, שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים שקופים ואת הפטריות הם השחמה קלות, על 6 דקות. הפחת את החום לנמוך והוסף את גבינת המסקרפונה, חלב ופטרוזיליה קצוצה. מערבבים לערבב היטב, וממשיכים לבשל עד לתערובת עבה, כחמש דקות. מתבלים במלח ופלפל, ומתחממים.
התאם מתלה תנור למצב המרכזי וחמם מראש תנור ל 191°. לבשל את הפסטה במים הרותחים, להסיר אותו שתיים עד שלוש דקות פחות מזמן הבישול המומלץ. זה עדיין צריך לשמור על ביס גלם מעט במרכז. שמור כוס קטנה של מי פסטה, לנקז, ולהחזיר פסטה לסיר. לזרוק את הפסטה עם פטריות ורוטב נקניק. אם הרוטב הוא עבה מאוד להוסיף על 1/4 כוס מי הפסטה כדי לשחרר.
בקערה קטנה, לשלב פירורי לחם, פטרוזיליה, פרמזן, הנותרים 3 כפות שמן זית, משפשף את השמן לתוך פירורי עם קצות האצבעות.
מעבירים את הפסטה לתבשיל 13 על 9 אינץ ' (או 6 קטנים יותר) ומפזרים את ציפוי הפירורים על הפסטה.
אופים עד הפסטה הוא מבעבע העליון הוא חום זהוב, 20 עד 25 דקות.