פסטה בייקון ועגבניות
פסטה בייקון ועגבניות עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנה העיקרית שלך. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.1 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-22 גרם חלבון, 39 גרם שומן ובסך הכל 715 קלוריות. 49 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בזיליקום, פתיתי צ'ילי, יין אדום וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-35 דקות. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 54%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את ארוחת הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטן אל'אמאטריסיאנה), ארוחת ערב הערב: פסטה עם בצל, בייקון ועגבנייה (פסטה אל'אמאטריסיאנה), ופסטת בייקון ועגבניות.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
בסיר ציר גדול מרתיחים 3 ליטר מים, כשרותחים מוסיפים 2 כפות מלח כשר ואת הפסטה ומבשלים עד שהפסטה אל דנטה.
במחבת גדולה על אש בינונית, מוסיפים בייקון ומקפיצים עד שהבייקון פריך.
מוציאים את הבייקון לניקוז על צלחת מרופדת בנייר מגבת ומסירים 3/4 משומן הבייקון מהמחבת.
מוסיפים שמן זית כתית מעולה, בצל ופתיתי צ'ילי אדום. מבשלים עד שהבצל שקוף, מוסיפים שום, מבשלים 2 דקות ואז מוסיפים עגבניות.
מטגנים במשך 5 דקות, ואז מכסים עם יין.
מסננים את הפסטה ומוסיפים לתבנית תערובת העגבניות.
מוסיפים בזיליקום ובייקון. לזרוק עם פרמזן, ולהוסיף מלח ופלפל, לפי הטעם.