פסטה בסיר קרוק עם רוטב חצילים
זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-20 דקות. אם יש לכם פטרוזיליה, פטריות, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סיר אינסטנט ספגטי עם רוטב בשר, מרק תירס בסיר קרוק, ו סיר חרס שעועית אדומה ואורז (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
794 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. עגבניות בסגנון איטלקי, חתוכות 946 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר פסטה פנה מבושל חם 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר יין אדום יבש 1 ( חצילים) אורזו או פסטה בצורת אורז 113 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פטריות פרוסות, מנוקזות או 1/2 כוס פטריות טריות, פרוסות 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' קצץ פטרוזיליה טרייה 2 שיני שום, טחון 1 פלפל ירוק, קצוץ (אופציונלי) 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר זית קלמטה מגולען או זיתים בשלים מגולענים, פרוסים 1 ( חצילים) בצל, קצוץ 2 חתיכות טופי הית' בר אורגנו מיובש, מרוסק 79 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבינת פרמזן (מגוררת או גרוסה) 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' צנוברים קלויים (אופציונלי) 6 שרימפס וורידים פפרונצ'יני, לקישוט 1 אוראו ממולאים כפולים סוכר (אופציונלי) 170 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. רסק עגבניות בסגנון איטלקי 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)