פסטה ברוטב אגוזים
פסטה עם רוטב אגוזים עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 515 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. אם יש לך פרמזן, כל פסטה שטוחה קצרה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. עם כפית ציון של 83% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו פסטה ברוטב אגוזים, פסטה ברוטב אנשובי-אגוז, ו פסטה ברוטב אנשובי-אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
שים סיר גדול של מים על להרתיח, וטוסט את האגוזים במחבת יבשה עד שהם מתחילים לעשות ארומה אגוזים.
שים את הלחם בקערה ותכסה אותו בחלב. שים את רוב אגוזי מלך קלויים (הזמנת כ 1 אונקיה לקישוט) לתוך בלנדר יחד עם שום, לחם ספוג בחלב, ופרמזן. להתמזג עד שהוא הופך חלק וקרם, ואז לשפוך את השמן מתבלים היטב עם מלח ופלפל לפני מיזוג שוב.
יוצקים לתוך קערה, ומניחים בצד.
מוסיפים פסטה למים רותחים עם מלח ומבשלים את כמות הזמן הנדרשת. כאשר פסטה היא אל דנטה, להזמין כוס פסטה בישול נוזלי ולאחר מכן לנקז את הפסטה, אבל לשים אותו לקערה גדולה בזמן שהוא עדיין נוטף מעט מים.
מפזרים מעט שמן זית על הפסטה כדי למנוע ממנה להידבק זה לזה, ולאחר מכן מוסיפים את רוטב האגוז, מערבבים אותו לתוך הפסטה (להתיז קצת פסטה בישול נוזלי כדי להפוך את הרוטב פחות עבה במידת הצורך).
בערך קוצצים את האגוזים הנותרים וזורקים אותם על החלק העליון יחד עם קצת יותר פרמזן והפטרוזיליה הקצוצה.