פסטה ברוטב עגבניות טרי ללא בישול
פסטה עם רוטב עגבניות טרי ללא בישול עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 459 קלוריות. אם יש לכם עלי אורגנו, עגבניות ענבים, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. האוכל הביא לך אותו. עם כפית ציון 66% המנה הזאת די טובה. נסו אין לבשל רוטב עגבניות טרי עם פסטה, פסטה ברוטב עגבניות טרי ללא בישול, ו מבשלים את הספר: פארו פסטה עם רוטב עגבניות סלמי חריף ונענע טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את העגבניות, שמן, שום, פטרוזיליה, אורגנו, מלח נמדד ופלפל בקערה גדולה, לא מגיבה ומערבבים לשלב.
בואו לשבת בטמפרטורת החדר כדי לאפשר את הטעמים להתמזג, לפחות 30 דקות ועד 1 שעה.מביאים סיר גדול של מים מלוחים בכבדות לרתיחה, מוסיפים את הפסטה, ומבשלים על פי הוראות החבילה או עד אל דנטה. שמור 1/2 כוס של מי הבישול, ולאחר מכן לנקז.מיד מוסיפים את הפסטה החמה לקערה עם העגבניות.
מוסיפים את מי הפסטה השמורים, גבינת עיזים ופרמזן נמדדת, וזורקים עד לשלב שווה.
מגישים מיד או בטמפרטורת החדר, עוברים יותר פרמזן בצד.