פסטה דלעת קלאסה
פסטה דלעת קלאסי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 384 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לכם אבקת צ'ילי, קרם לייט, דלעתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה נהדר. נסו עוף קלאסי, עוף קלאסי, ו כרוב ירוק הלך קלאסה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; ניקוז ושמורה.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, שמן חם לבשל דלעת במשך כ 10 דקות או עד שהוא מתחיל להתפרק.
מוסיפים רסק עגבניות, שמנת חמוצה ואבקת צ ' ילי לפי הטעם; מערבבים היטב. התערובת צריכה להיות רגשנית וצבע כתום זהוב אפילו.
לגרוף כפות של תערובת דלעת על הפסטה; לערבב היטב מעיל לשרת.