פסטה דלת פחמימות קישואים
. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ו דיאט. אם יש לך קישואים, מלח ופלפל טחון, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו בראוניז זוקיני דלת פחמימות, רוטב אלפרדו פחמימות עם קישואים ספירליים, ו עוגת זוקיני שוקולד פחמימות הטובה ביותר-וידאו (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פרוסות לאורך מקישואים באמצעות מקלף ירקות, לעצור כאשר הזרעים מגיעים. הפוך קישואים ולהמשיך 'פילינג' עד שכל הקישואים הוא ברצועות ארוכות; להשליך זרעים. פורסים את הקישואים לרצועות דקות יותר הדומות לספגטי.
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים קישואים בשמן החם במשך 1 דקה.
מוסיפים מים ומבשלים עד שקישואים מתרככים, 5 עד 7 דקות. מתבלים במלח ופלפל.