קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

פסטה ובשר ' גולש

פסטה ובשר ' גולש
פסטאן ובשר גולש נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 648 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. גשו לסופר וקנו רוטב עגבניות, שמן זית, תחבשי שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו בשר גולש, בשר גולש, ו בשר גולש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375ºF. תרסיס קל 13 על ידי 9 אינץ ' תבנית אפייה (או צלחת תנור גדול הוכחה) עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מלא סיר גדול שלושה רבעים מלאים במים. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מניחים מסננת בכיור לניקוז הפסטה. כאשר המים מגיעים לרתיחה, מוסיפים 1 כף מלח והפסטה. מערבבים עם כף עץ במשך כ -30 שניות, ולאחר מכן מערבבים מדי פעם בעוד הפסטה מבשלת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
במחבת גדולה לא דביקה, מחממים את השמן על חום גבוה עד חם מנצנץ אבל לא עישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיף את הבצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות עם כף עץ, עד הבצל רך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5
מוסיפים את השום ו 1/2 כפית מלח. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד רך ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים, מפרקים את הגושים עם כף עץ או מרית חסינת חום, עד מבושל היטב משחימים, כארבע דקות. אם תרצה, להסיר ולהשליך כל עודף שומן.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מערבבים שלושה רבעים של רוטב העגבניות לתוך הבשר. מנמיכים את החום לנמוך. (זה זמן טוב כדי לבדוק את הפסטה אם יש לך לא כבר.)
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
לאחר כ 10 דקות של רתיחה, לבדוק את הפסטה עבור doneness.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
מסננים את הפסטה במסננת ומחזירים אותה לסיר הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים את רוטב הבשר לפסטה ומערבבים עם כף עץ לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
11
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה. למעלה עם רוטב העגבניות שנותר ומפזרים באופן שווה עם הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
12
אופים עד הגבינה הוא חום זהוב והרוטב מבעבע, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות