קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות28
מגזין

פסטה זעפרן עם רוטב חזיר ועגבניות

פסטה זעפרן עם רוטב חזיר ועגבניות
פסטה זעפרן עם בשר חזיר ורוטב עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 615 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלי דפנה, פטרוזיליה, חוטי זעפרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב פסטה חזיר ועגבניות, קציצות חזיר עם פסטן ברוטב יין עגבניות, ו מולים עם רוטב עגבניות זעפרן (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להוסיף pancetta; sauté עד שומן הוא שניתנו, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3
מוסיפים בצל ופטרוזיליה ו sauté עד בצל רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים חזיר טחון ו sauté עד חום, פירוק עם גב של מזלג, על 8 דקות. מערבבים עגבניות מרוסקות, עלי דפנה ומרווה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד רוטב מתעבה טעמים תערובת, ערבוב מדי פעם, כ -25 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. צמרמורת חשפה 1 שעה. ואז לכסות ולשמור מקורר. לחמם מחדש על אש נמוכה.)
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חזיר טחוןחזיר טחון
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים פסטה וזעפרן ומבשלים עד שהפסטה רכה אך עדיין קשה לנשיכה.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
ניקוז. תחזיר את הפסטה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
מוסיפים רוטב וגבינת 1/2 כוס וזורקים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
העברה לקערה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מפזרים עם הנותרים 1/2 כוס גבינה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה