פסטה טליאטלה עם אספרגוס ורוטב גורגונזולה
פסטה טליאטלה עם אספרגוס ורוטב Gorgonzola עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. לך לחנות ותביא אספרגוס, בצל ירוק, פסטה טליאטלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו רוטב פטריות מעורב על פסטה Tagliatelle, אספרגוס ברוטב גורגונזולה, ו אספרגוס ברוטב גורגונזולה (מתכונים דומים).
הוראות
לשבור את הקצוות הקשים של אספרגוס ככל גבעולי הצמד בקלות.
חותכים אספרגוס לחתיכות 1 אינץ'. לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, הוספת אספרגוס במהלך 5 הדקות האחרונות של בישול.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל, פטרוזיליה ושום בשמן על 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הבצל רך. להפחית חום בינוני.
מוסיפים פסטה, אספרגוס וגבינה לתערובת במחבת. מבשלים כ 3 דקות, זורק בעדינות, עד גבינה מותכת ופסטה מצופה באופן שווה.