עוגת גבינה עם פטל-שוקולד לבן
מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, פטל, ביצים וחלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שוקולד לבן עוגת גבינה פטל, שוקולד לבן עוגת גבינה פטל, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן-פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. במעבד מזון, מערבבים עוגיות וופל עד מרוסק לחלוטין.
מעבירים לקערה, יוצקים חמאה מומסת ומערבבים עד שהפירורים נרטבים באופן שווה.
יוצקים פירורים למחבת אפייה מרובעת 9 אינץ', ולהשתמש באצבעות שלך כדי ללחוץ לתוך שכבה אפילו על החלק התחתון ועל 1/2 אינץ ' על הצדדים של מחבת.
אופים במשך 8 דקות, עד המשרד.
להעביר מתלה תיל ולתת מגניב לחלוטין. הפחת את טמפרטורת התנור ל-250F.
שלב פטל ו 1 כף. סוכר במעבד מזון להתמזג עד חלקה. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה; להשליך מוצקים. באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת הנותרים 1/4 כוס בתוספת 1 כף. סוכר עד חלקה.
מוסיפים ביצים וחלמונים אחד בכל פעם, מכים בקצרה לאחר כל תוספת.
מוסיף קמח וניל ומערבבים רק עד בשילוב. מקפלים בשוקולד לבן.
יוצקים תערובת עוגת גבינה על קרום מקורר, מתפשט באופן שווה. זרוק כפיות של פירה פטל על גבי, באמצעות קיסם, גרור פירה פטל דרך עוגת גבינה כדי ליצור אפקט משובש, דואג לא לגרור קרום.
אופים עד הקצוות הם זהב חיוור עוגת גבינה מוגדר רק במרכז, 1 שעה ו 15 עד 20 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל, ואז לכסות ולקרר עד צונן לחלוטין, לפחות 2 שעות.