קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פסטה ים תיכונית עם ברוקולי

פסטה ים תיכונית עם ברוקולי
אם יש לכם ברוקולי, מקרוני מרפק, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, פירה ברוקולי ים תיכוני ותפוחי אדמה, ו ברוקולי צלוי ים תיכוני ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את גבעולי הברוקולי ומבשלים 3 דקות, ואז מוסיפים את הפסטה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3
מוסיפים את פרחי הברוקולי וממשיכים לבשל עד שהפסטה היא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
ב סוכרב סוכר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
מסננים את הפסטה והברוקולי ומחזירים אותם לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה וכבדה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את האגוזים ומבשלים על חום מתון, ערבוב, במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
7
מוסיפים את השום ואת האנשובי ומבשלים עד שהאנשובי נשבר, בערך 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
אנשוביאנשובי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8
מוסיף את הפסטה סחוטה ברוקולי לזרוק היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
9
מפזרים את הפרמזן, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano