פסטה ים תיכונית עם ברוקולי
אם יש לכם ברוקולי, מקרוני מרפק, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פסטה האוס פסטה קון ברוקולי - זהו רוטב מבוסס אלפרדו המשלב פסטה, פטריות טריות וברוקולי טרי, פירה ברוקולי ים תיכוני ותפוחי אדמה, ו ברוקולי צלוי ים תיכוני ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את גבעולי הברוקולי ומבשלים 3 דקות, ואז מוסיפים את הפסטה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, במשך 5 דקות.
מוסיפים את פרחי הברוקולי וממשיכים לבשל עד שהפסטה היא אל דנטה.
מסננים את הפסטה והברוקולי ומחזירים אותם לסיר.
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה וכבדה.
מוסיפים את האגוזים ומבשלים על חום מתון, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את השום ואת האנשובי ומבשלים עד שהאנשובי נשבר, בערך 2 דקות יותר.
מוסיף את הפסטה סחוטה ברוקולי לזרוק היטב.
מפזרים את הפרמזן, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.