פסטה ירוקה עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 1006 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך שמן זית, קמח לא מיובש, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 80%. נסו סלק ירוק וצנון פסטו ירוק עם סלק קלוי וצנוניות, פסטה עם פוטנסקה ירוקה, ו סלק-פסטה ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך תל של הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים, שמן ותרד. באמצעות מזלג, להכות יחד את הביצים, שמן ותרד ולהתחיל לשלב את הקמח מתחיל עם השפה הפנימית של הבאר.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים בעיקר. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד את כל שמאל על חתיכות פריך. מעט קמח הלוח ולהמשיך ללוש במשך 3 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. המשך ללוש עוד 3 דקות, לזכור לאבק את הלוח שלך בעת הצורך. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר. הערה: אין לדלג על חלק לישה או מנוחה של מתכון זה, הם חיוניים עבור פסטה קלה.