פסטה ירקות
פסטה ירקות דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 6 מנות עם 462 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו פסטה פנה, פטריות, פירורי לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פסטה עם ירקות, פסטה ירקות קיץ, ו לא לזניה ירקות פסטה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות.
מוסיפים פסטה ומבשלים. כשנותרו 6 עד 8 דקות על הפסטה, מערבבים פנימה ברוקולי, פטריות ופלפלים ירוקים, ומבשלים 6 עד 8 דקות נוספות, או עד שהפסטה היא אל דנטה; מסננים.
בינתיים ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה.
קולים בצל ושום למשך 1 עד 2 דקות. מערבבים פנימה קמח וחלב; מבשלים 5 דקות, או עד שהתערובת מצפה את גב הכף.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה 1/2 כוס גבינת פרמזן, מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרססים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בתרסיס בישול.
שלב פסטה, ירקות, תערובת חלב ו -4 כפות בזיליקום במחבת המוכנה. למעלה עם 2 כפות גבינת פרמזן, ואת הנותרים 1 כף בזיליקום.
מכניסים את תבנית האפייה לתנור ואופים 20 דקות, או עד שהחלק העליון פריך.