קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות46
מגזין

פסטה לימון עם אספרגוס ובייקון

פסטה לימון עם אספרגוס ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה למוני עם אספרגוס ובייקון. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל חלפיניו, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פסטה למוני אספרגוס, פסטה לימון עם ריקוטה, אספרגוס ואפונה, ו לימון סגול אספרגוס Pancetta פסטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים אספרגוס ומבשלים עד רק רך אבל עדיין ירוק בהיר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
3
מעבירים לאמבט קרח כדי להירגע. יבש בזהירות ולהניח בצד. שמור מים על הכיריים לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
4
מוסיף בייקון לסיר גדול או תנור הולנדי ולהגדיר על חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בייקון הוא פריך ו שניתנו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
הוסף אספרגוס, להגביר את החום גבוה, ומבשלים, משליך ומערבבים לעתים קרובות עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
6
מוסיפים בצל ירוק לבנים ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, כ 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
7
הסר מהחום ולהוסיף 1 כוס אספרגוס בישול מים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להחזיר את מי האספרגוס לרתיחה ולהוסיף את הפסטה. מבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
9
מסננים, הזמנת 1 כוס מים פסטה, ולהוסיף סיר עם בייקון ואספרגוס. אל תחזיר את הסיר לחום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
מוסיפים מיץ לימון וגלידה, חלפיניו, חמאה, פטרוזיליה, בצל ירוק והרבה פלפל שחור. מערבבים עד חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
11
מוסיפים גבינה מגוררת ומי פסטה נוספים, ערבוב עקביות untili הרצוי הוא הגיע. מתבלים לפי הטעם במלח ועוד פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
מגישים מיד, garnishing עם מגולח Parmigiano רג ' יאנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano