פסטה לימון עם אספרגוס ובייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה למוני עם אספרגוס ובייקון. מנה אחת מכילה 722 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. גשו לסופר וקנו חמאה, פלפל חלפיניו, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פסטה למוני אספרגוס, פסטה לימון עם ריקוטה, אספרגוס ואפונה, ו לימון סגול אספרגוס Pancetta פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים אספרגוס ומבשלים עד רק רך אבל עדיין ירוק בהיר, על 2 דקות.
מעבירים לאמבט קרח כדי להירגע. יבש בזהירות ולהניח בצד. שמור מים על הכיריים לפסטה.
מוסיף בייקון לסיר גדול או תנור הולנדי ולהגדיר על חום בינוני גבוה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד בייקון הוא פריך ו שניתנו, על 5 דקות.
הוסף אספרגוס, להגביר את החום גבוה, ומבשלים, משליך ומערבבים לעתים קרובות עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מוסיפים בצל ירוק לבנים ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד ריחני, כ 30 שניות.
הסר מהחום ולהוסיף 1 כוס אספרגוס בישול מים למחבת.
להחזיר את מי האספרגוס לרתיחה ולהוסיף את הפסטה. מבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.
מסננים, הזמנת 1 כוס מים פסטה, ולהוסיף סיר עם בייקון ואספרגוס. אל תחזיר את הסיר לחום.
מוסיפים מיץ לימון וגלידה, חלפיניו, חמאה, פטרוזיליה, בצל ירוק והרבה פלפל שחור. מערבבים עד חמאה מומסת.
מוסיפים גבינה מגוררת ומי פסטה נוספים, ערבוב עקביות untili הרצוי הוא הגיע. מתבלים לפי הטעם במלח ועוד פלפל.
מגישים מיד, garnishing עם מגולח Parmigiano רג ' יאנו.