פסטה לליל כל הקדושים
פסטת ליל כל הקדושים עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 209 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך שמן זית, שום, דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו פסטה לליל כל הקדושים, פסטת ליל כל הקדושים שחור וכתום, ו Pastan A La לידיה (ליל כל הקדושים השראה) (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים פסטה בצורת ליל כל הקדושים ועגלה בצורת גלגל במים הרותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק לנשיכה, כ 12 דקות.
מסננים ומעבירים פסטה לקערה גדולה.
מניחים דלעת בסיר גדול לכסות עם מים מלוחים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מסננים ומחזירים דלעת לסיר.
מוסיפים אגוז מוסקט, allspice, קינמון, 1 כפית שום, בצל, אבקת צ ' ילי, ו 3 כפות שמן זית; מערבבים למעיל.
לזרוק זיתים ושעועית garbanzo לתוך פסטה מבושלת.
מוסיפים 1/4 כוס שום, גבינת פרמזן, 1/4 כוס שמן זית, אורגנו. לזרוק מעיל; העליון עם תערובת דלעת.