פסטה מאכלי הים של ג'ינה
ג'ינה's Seafood Passion Pastan היא מנה עיקרית המגישה 4. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-66 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל 860 קלוריות. תמורת 5.78$ למנה, המתכון הזה מכסה 38% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. 4 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה של Foodnetwork דורש לינגוויני, עגבניות משומרות, שאלוט ושרימפס. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה פסקטרית. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון סופר ספונקולרי של 86%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סקמפי שרימפס של ג'ינה עם פסטה של שיער מלאך, סקמפי שרימפס של ג'ינה עם פסטה של שיער מלאך, ו סקמפי שרימפס של ג'ינה עם פסטה של שיער מלאך.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד לדרגת אל-דנטה.
מוסיפים את שמן הזית למחבת גדולה בעלת צד גבוה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את בצל השאלוט והשום ומטגנים עד לריכוך וריחני, 3 עד 4 דקות. מערבבים פנימה את פתיתי הפלפל האדום, מלח ופלפל.
מוסיפים את היין הלבן ואת העגבניות המרוסקות. מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס והצדפות, מכסים ומבשלים בעדינות במשך 5 דקות.
מסננים את הפסטה ומוסיפים ישירות למחבת ומערבבים עם הפסטה ופירות הים.
מגישים בוזקים פטרוזיליה קצוצה וגבינת פרמזן מגוררת.