פסטה מוקפצת עם לובסטר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פסטה מוקפץ עם לובסטר. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 516 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, פטרוזיליה שטוחה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו פסטה לובסטר חריפה, הדרך בה החיים צריכים להיות, או פסטה עם לובסטר, ו פסטה לובסטר קייג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר 8 ליטר שלושה רבעים מלאים במים מלוחים ומביאים לרתיחה. לצלול 2 לובסטרים קפיצת ראש לתוך מים ומרתיחים, מכוסה, 3 דקות.
העברה עם מלקחיים למסננת להתקרר. חזור עם 2 lobsters הנותרים באותו אופן.
כאשר לובסטר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר פגזים, לתפוס מיצים בקערה נפרדת.
מוסיפים פגזים לקערה עם מיצים.
חותכים בשר לחתיכות 1 אינץ ' ולובסטר צונן, מכוסה.
מערבבים יחד יין וזעפרן ולתת תערובת תלולה 10 דקות. להביא תערובת יין, 14 כוסות מים, וקליפות לובסטר עם מיצים לרתיחה בסיר 8 ליטר. מרתיחים עד הנוזל מצטמצם כ 8 כוסות, על 1 שעה. קו מסננת עם cheesecloth ולהגדיר מעל קערה.
יוצקים מלאי דרך מסננת, ואז משליכים מוצקים.
בעוד המניה מפחיתה, חום 2 כפות שמן במחבת כבדה על אש נמוכה עד חם, ואז לבשל בצל עם עלה דפנה עד בצל הוא רך מאוד משחימים, כ 45 דקות.
מוסיפים עגבניות ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד סופרגזה עבה מאוד, כ 15 דקות. להשליך עלה דפנה.
חום 1 כף שמן קסולה או מחבת כבדה 12 אינץ ' ovenproof מעל חום נמוך בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל פסטה ב 4 קבוצות, ערבוב, עד חום זהוב.
להעביר פסטה לקערה כמו השחמה ולהוסיף שמן כף נוספת עבור כל אצווה.
כאשר כל הפסטה הוא השחמה, לחזור פאן ומערבבים במלאי sofregit ו 4 כוסות (אם באמצעות קסולה, להשתמש במלאי 4Bõps; הצורך שלך נוזלי יותר בגלל הצדדים הישרים של המנה). שמור מלאי שנותר לשימוש נוסף. להביא תערובת פסטה לרתיחה, ולאחר מכן להמשיך להתבשל, מכוסה, 4 דקות. מערבבים לובסטר שמור ומתבלים במלח ופלפל.
מחבת העברה, חשופה, לאמצע התנור ואופים 10 דקות, או עד שנוזל נספג והחלק העליון של פסטה הוא פריך. מוסיפים פטרוזיליה.
* לובסטר ומניות ניתן להכין 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ואז מקורר, מכוסה. * שאריות מלאי, וזה נפלא עבור מרק לובסטר או כבסיס לרוטב armoricaine, שומר, קפוא, 3 חודשים.* Aïfregit יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.